Fia Jones

Hoi, ik ben Fia Jones. Ben je weleens ziek geweest? Of bij iemand op bezoek geweest die ziek was? Hoe vond je dat en was het dan fijn dat je verzorgd werd? wat weet jij van een verpleegkundige? Hoe zien die eruit en wat doen ze zoal? En waar vind je ze? Mijn naam is Fia en ik ben al heeeel lang verpleegkundige en heb overal en nergens op verschillende plekken gewerkt. Graag zou ik jullie mee willen nemen naar al die plekken en laten zien wat de helden van onze maatschappij nou eigenlijk doen. Wat heb je nodig om het te worden en te zijn. Natuurlijk mogen jullie ook heel veel vragen stellen en zelf iets gaan doen. Ik zie er naar uit om een dag langs te komen en jullie mee te nemen naar de wereld van een verpleegkundige.

Tot gauw Fia Jones

Fia Jones

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.