Femke Mud

Juf Krokodil maakt er met de leerlingen een ‘RECYCLE FEEST’ van in de klas.

Hi! Ik ben Femke Mud en samen met mijn man en onze zoon en dochter van 5 & 3 jaar woon ik in Enschede. Mijn rugzak zit bomvol verschillende ervaringen, waaronder de Pabo, Modedesign en Kunstacademie. Inmiddels werk ik 12,5 jaar bij Kringloopwarenhuis Het Goed en doe ik onder andere styling, verkoop, collega’s begeleiden en content maken voor Instagram. Mijn passies voor textiel, les geven, creativiteit en duurzaamheid komen ook geweldig samen als werelddocent. De naam Juf Krokodil zorgt voor vragen en maakt mij benaderbaar. Wie is die vrolijke mevrouw en wat komt ze ons vertellen?

Ik ga met de leerlingen een feestje maken van recyclen. Door mijn werk in de kringloopwinkel heb ik super veel gave verhalen en ervaringen die ik dolgraag met de leerlingen deel. De kledingindustrie is één van de meest vervuilende industrieën. De impact op onze wereld is groot. Samen gaan we leren en ontdekken hoe het anders kan, creatieve ideeën bedenken en natuurlijk ook creëren. Bijvoorbeeld van een berg versleten en afgedankt textiel maken we een vlaggenlijn door de klas, een echt recycle feest!

Kom ik binnenkort ook bij jullie op school een recycle feestje bouwen? Juf Krokodil doet dolgraag wat zij wil!
Tot snel.

Femke Mud

Femke Mud
Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.