Fanny regts geeft bijles in Wommels en de Easterein

Mijn naam is Fanny Regts, ik woon in Wommels. Ik heb 37 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Eind 2017 ben ik een eigen praktijk gestart als coach en natuurgeneeskundig therapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ik vind het prachtig om kinderen, jongeren en hun ouders te ondersteunen als het even wat minder goed loopt. Mooi om te zien hoe ieder  weer in zijn/ haar eigen kracht komt, weer positief gaat denken, weer zelfvertrouwen krijgt.

Tijdens de bijles kan ik ondersteuning bieden bij een bepaald vakgebied, we kunnen kijken hoe het komt dat iets niet lukt of waarom het even minder gaat, we kunnen ook kijken naar de manier van leren en of deze bij je past.

Graag luister ik naar de hulpvraag, de behoefte en dan komen we gezamenlijk tot een plan van aanpak.


Fanny Regts geeft bijles in Wommels, de Easterein en omstreken.


Werelddocent

Fanny geeft niet alleen bijles maar is ook werelddocent.

Mijn overtuiging is dat wanneer we naar onze emoties kunnen kijken, leren wat ze ons te zeggen hebben en ermee leren om te gaan, we lekkerder in ons vel  gaan zitten, dichter bij onszelf komen, meer balans in het leven krijgen en daarmee gelukkiger kunnen zijn. Dit is van invloed op onszelf maar ook op de mensen om ons heen, we maken de wereld zo met z’n allen wat mooier.

Het werken met kinderen kan ik toch niet helemaal achter me laten.
Werelddocent zijn is voor mij dan ook een mooie manier om mijn hart te volgen: met kinderen werken en hen laten voelen wie ze werkelijk zijn, hoe ze sterk kunnen staan en hun hart kunnen volgen, hoe ze met emoties om kunnen gaan, dat ze in verbinding staan met anderen, dat balans in het leven belangrijk is.

Deze dag (of dagdeel) zal in het teken staan van de afwisseling tussen beweging, rust, stilte, gesprekken, luisteren naar klanken, voelen  en creativiteit. We trekken kaartjes die ons iets vertellen en waarover we met elkaar in gesprek gaan. We luisteren naar een mooi verhaal en tekenen hierover, met de groep en individueel. We maken een persoonlijke collage en schrijven hier een gedicht bij.

Ik heb er zin in!

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.