Eveline Veenstra is werelddocent hotellerie

Mijn naam is Eveline Veenstra en ik ben een ervaren Hotelier. Daarnaast heb ik meerdere jaren gewerkt in het bankwezen en ervaring opgedaan als inkoper bij diverse bedrijven.

Met mijn  ruime ervaring ben ik thuis in de gastvrijheid van de hotellerie. Organiserend en ontzorgend valt alles bij mij op zijn plek.  De hotellerie is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden een drie sterren hotel in Delft met 12 kamers. Na de Hogeschool Hotelmanagement, ben ik in verschillende top hotels van Nederland werkzaam geweest.

Heel veel ervaring opgedaan, ook tijdens mijn reizen door de wereld.Nu breng ik graag mijn ervaring over op school en maak ik de kinderen enthousiast over het reizen en leer ik ze de verschillen in hotels van één tot vijf sterren. Met plakken en knippen maak jij je eigen droom hotel en met rollen spellen werk je er zelf even. Hierdoor ervaar je hoe het reilt en zeilt in de hotelbranche en hoop ik de kinderen een educatieve dag te bezorgen wat op vakantie goed van pas kan komen.

Eveline Veenstra

Eveline Veenstra is werelddocent bij Onderwijsbureau Semko.


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.