Mijn naam is Eveline Veenstra en ik ben een ervaren Hotelier. Daarnaast heb ik meerdere jaren gewerkt in het bankwezen en ervaring opgedaan als inkoper bij diverse bedrijven.

Met mijn  ruime ervaring ben ik thuis in de gastvrijheid van de hotellerie. Organiserend en ontzorgend valt alles bij mij op zijn plek.  De hotellerie is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden een drie sterren hotel in Delft met 12 kamers. Na de Hogeschool Hotelmanagement, ben ik in verschillende top hotels van Nederland werkzaam geweest.

Heel veel ervaring opgedaan, ook tijdens mijn reizen door de wereld.Nu breng ik graag mijn ervaring over op school en maak ik de kinderen enthousiast over het reizen en leer ik ze de verschillen in hotels van één tot vijf sterren. Met plakken en knippen maak jij je eigen droom hotel en met rollen spellen werk je er zelf even. Hierdoor ervaar je hoe het reilt en zeilt in de hotelbranche en hoop ik de kinderen een educatieve dag te bezorgen wat op vakantie goed van pas kan komen.

Eveline Veenstra
Eveline Veenstra

Eveline Veenstra is werelddocent bij Onderwijsbureau Semko.


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.