Els Posthumus

Els Posthumus is werelddocent. Al van kinds af aan was tekenen een passie voor mij. Die passie bleef en werd na mijn eerste expositie in 1995 alleen maar sterker. Hierna volgde ik ruim 15 jaar lessen in de schilderkunst bij vooraanstaande academische kunstenaars. Geleidelijk aan ontwikkelde ik een intense voorkeur voor portretten en zeegezichten. De zee is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron met zijn wisselende luchten en dynamische, overweldigende kleurschakeringen. Talloos zijn de bijzondere portretten, waarvoor ik opdrachten kreeg. Vele schilderijen hebben hun weg naar kunstliefhebbers gevonden, mede dankzij de ruim honderd exposities in het binnenland (o.a. Van Hall Instituut, De dream, IJsherberg, bibliotheken en de Sionsberg) en nu ook in het buitenland (Hilton Copenhagen Airport), Stockholm en Parijs.

Thuis in mijn atelier ‘els-art’ of elders geef ik workshops (en feestjes) voor kinderen en volwassenen om de gaves van anderen mee te helpen ontwikkelen.

Mijn motto is: sta even stil en geniet… en niet alleen op reis.

Kijk ook even op de site van Els: Els Art

Els Posthumus
Els Posthumus bij GPTV

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.