Ella van Essen & Sandra van der Tempel

Ella van Essen en Sandra van der Tempel
Ella en Sandra zijn specialist Nieuwkomers, zij vormen samen de duo-directie van een school op een asielzoekerscentrum, een locatie voor Nieuwkomers en een reguliere school waar ook Nieuwkomers in de groepen zitten. Naast directeur en interim-directeur verzorgen zij trainingen o.a. gericht op onderwijs aan Nieuwkomers, zij nemen audits af, kunnen assessments verzorgen, geven een training over de eerste indruk van je school als profilering, trainingen over van zwak tot excellent onderwijs en zijn actief binnen Lowan.

Ella van Essen & Sandra van der Tempel zijn betrokken bij de volgende activiteiten van Semko:Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.