Edith Bakker is muziek specialist.
Edith Bakker

Ik ben Edith Bakker. Muziek en zingen is mijn ding. Ik ben muziekdocent en geniet ervan om samen met kinderen aan de slag te zijn met muziek. Het is de manier om dicht bij gevoel en emotie te komen. Ik geef cursus met als doel om zingen weer in de klas te krijgen.

Ik heb Klassiek Saxofoon gestudeerd bij¬†Jan Schoemaker aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en heb mijn diploma behaald¬† in 1995. Ik ben niet alleen werkzaam als muziekdocente maar ook bij het Zweedse saxofoonkwartet Rollin ‘Phones. Ik mag met dit kwartet in heel Europa optreden.


Wilt u in contact komen met Edith dan kan dat door het contactformulier in te vullen.


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.

Leerkrachten kunnen zich ook individueel inschrijven. Dit kan door cursussen te volgen. Klik hier voor het gehele cursus aanbod.

Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Teksten zijn op die site blijvend.