Edith Bakker, muziekdocent

Ik ben Edith Bakker. Muziek en zingen is mijn ding. Ik ben muziekdocent en geniet ervan om samen met kinderen aan de slag te zijn met muziek. Het is de manier om dicht bij gevoel en emotie te komen. Ik geef cursus met als doel om zingen weer in de klas te krijgen.

Ik heb Klassiek Saxofoon gestudeerd bij Jan Schoemaker aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en heb mijn diploma behaald  in 1995. Ik ben niet alleen werkzaam als muziekdocente maar ook bij het Zweedse saxofoonkwartet Rollin ‘Phones. Ik mag met dit kwartet in heel Europa optreden.

Edith Bakker

Edith Bakker is betrokken bij de volgende activiteiten van Semko:


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen. Edith Bakker is docent.

Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.