Denise Visser

Mijn naam is Denise Visser. Ik ben getrouwd. Wij hebben drie kinderen en wonen in Nes bij Akkrum, gemeente Heerenveen.

Ik heb rechten gestudeerd en vervolgens als gerechtssecretaris bij diverse rechtbanken gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als trouwambtenaar en spreker bij uitvaarten maar ik ben en voel  mij vooral Kunstschilder.

In 2012 besloot ik namelijk mijn passie te volgen en ben ik schilderles gaan volgen aan de Foudgumse School, de kleinste en noordelijkste academie voor de nieuwe schilderkunst. In 2017 heb ik hier mijn masters behaald. Mijn stijl is impressionistisch /realistisch. Leren schilderen is een dynamisch proces van continue persoonlijke ontwikkeling.

Denise Visser
Denise Visser

Sinds 2018 geef ik schilder- en tekenlessen en workshops. Ook maak ik werk in opdracht en schilder ik vrij werk.

Tijdens de lessen en workshops hoor ik vaak: ik kan niet schilderen en tekenen. Maar, als je de juiste tools krijgt aangereikt en durft, kunnen er de leukste resultaten ontstaan! Plezier is de belangrijkste vaardigheid!

Naast mijn interesse in kunst is global warming voor mij een serieus probleem. Natuur, dieren, gezond leven, onze leefomgeving is voor mij een belangrijk onderwerp. Via mijn schilderijen probeer ik hiervoor aandacht te vragen. In 2018 mocht ik de “Duurzame reus”-award ontvangen in Akkrum.

Ik hoop met mijn enthousiasme een stukje kunst te mogen overdragen aan kinderen en volwassenen. Immers…

Kijk ook eens op mijn website: www.Nesserart.nl

Denise is werelddocent bij onderwijsbureau Semko.