Denise Visser

Denise Visser

Mijn naam is Denise Visser. Ik ben getrouwd. Wij hebben drie kinderen en wonen in Nes bij Akkrum, gemeente Heerenveen.

Ik heb rechten gestudeerd en vervolgens als gerechtssecretaris bij diverse rechtbanken gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als trouwambtenaar en spreker bij uitvaarten maar ik ben en voel  mij vooral Kunstschilder.

In 2012 besloot ik namelijk mijn passie te volgen en ben ik schilderles gaan volgen aan de Foudgumse School, de kleinste en noordelijkste academie voor de nieuwe schilderkunst. In 2017 heb ik hier mijn masters behaald. Mijn stijl is impressionistisch /realistisch. Leren schilderen is een dynamisch proces van continue persoonlijke ontwikkeling.

Denise Visser

Sinds 2018 geef ik schilder- en tekenlessen en workshops. Ook maak ik werk in opdracht en schilder ik vrij werk.

Tijdens de lessen en workshops hoor ik vaak: ik kan niet schilderen en tekenen. Maar, als je de juiste tools krijgt aangereikt en durft, kunnen er de leukste resultaten ontstaan! Plezier is de belangrijkste vaardigheid!

Naast mijn interesse in kunst is global warming voor mij een serieus probleem. Natuur, dieren, gezond leven, onze leefomgeving is voor mij een belangrijk onderwerp. Via mijn schilderijen probeer ik hiervoor aandacht te vragen. In 2018 mocht ik de “Duurzame reus”-award ontvangen in Akkrum.

Ik hoop met mijn enthousiasme een stukje kunst te mogen overdragen aan kinderen en volwassenen. Immers…

Kijk ook eens op mijn website: www.Nesserart.nl

Denise is werelddocent bij onderwijsbureau Semko.


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.