Mijn naam is Barend Slettenaar. Tot de eeuwwisseling heb ik als aktiviteitenleider op verschillende schoolinternaten en met asielzoekers gewerkt.

Voor de lesdag heb ik een thema bedacht; licht en schaduw. Wat voor invloed heeft licht, is rood wel rood en kun je sneller zijn dan je schaduw? Creativiteit, een beetje lichte theorie, plus spel & beweging bezorgen je een onvergetelijke dag. In het dagelijks leven run ik een klusjesbedrijf, en maak ik graag kleurrijke schilderijen en speel een aardig deuntje op de saxofoon.

Mijn motto is; praatje, plaatje, daadje.  Een korte uitleg, even laten zien en dan doen!

Barend Slettenaar is werelddocent bij onderwijsbureau Semko.

Barend Slettenaar
Barend Slettenaar

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.