Annelies Brouwer

Ik ben Annelies Brouwer. Ruim tien jaar ervaring heb ik in het onderwijs als intern begeleider. Op diverse basisscholen heb ik de zorgprocessen gecoördineerd, onderwijsbeleid ontwikkeld, leerprocessen en ontwikkelingsbehoeften bij leerlingen het teams geïnventariseerd en begeleid.

Annelies Brouwer

Mijn motto is: “Focus on the good”

Kijk bij leerlingen wat werkt, ga hier mee door en probeer het te verbeteren. Combineer het met de talenten van kinderen, zorg voor extra stimulatie en maak het leren fun.

Ik werk als interim IB’er, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof van de reguliere IB’er.
Daarnaast geef ik ondersteuning op specifieke IB-gebieden. Dit omvat o.a. het opzetten en optimaliseren van een zorgstructuur, analyseren van leerlinggegevens, coördineren van zorgprocessen en het coachen van leerkrachten. Ook coach ik startende IB’ers.


U kunt Annelies Brouwer mailen met dit mailadres:  a.brouwer@semko.nl

Wilt u ook persoonlijke verhalen lezen van Annelies? Lees dan de blogs van haar op de site: onderwijsbloggers.Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.