Anne Faber

Anne Faber is een componist en theatermaker uit Leeuwarden. In de breedste zin van het woord draagt hij verhalen uit in beeld, expressie en geluid. Dit neemt de vorm aan van onder andere interactieve voorstellingen, deelnemen aan en het initiëren van muziekoptredens, het maken van muzikale soundtracks voor zijn eigen werk en dat van anderen en het tekenen van landkaarten en personages vanaf dat hij zich kan herinneren. Als veteraan spelleider van het rollenspel Dungeons & Dragons heeft hij de kunst van het maken van interactieve verhalen gecombineerd met multidisciplinaire performance om een atmosfeer neer te zetten en de deelnemers en het publiek mee te nemen naar een andere wereld.

Door zijn ervaring met rollenspellen is Anne de waarde in gaan zien van de leermogelijkheden die het spel biedt, zoals het ontwikkelen van het voorstellingsvermogen, zelfvertrouwen en samenwerken. Zo is hij workshops gaan ontwikkelen die rollenspel toepassen om ervaring op te doen met deze en andere vaardigheden. Als workshopleider stimuleert Anne de deelnemers hun eigen creativiteit te vinden, deze durven uit te dragen en met anderen samen te voegen om tot nieuwe oplossingen en inzichten te komen. Deze workshops geeft hij onder andere voor het voortgezet en middelbaar onderwijs, op culturele evenementen en op festivals.

Anne Faber

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen. Anne Faber is werelddocent.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.