Allard Lindhout

Allard Lindhout is Internationaal Voetbal- Scheidsrechter in de Eredivisie en in de internationale competities (Champions League, Europa League).

Zijn hele loopbaan bestaat uit Voetbal en Onderwijs. Allard begeleidt nu kinderen met autisme en hij ondersteunt leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Hij stond 10 jaar voor groep 8 en was docent op Pedagogische Academie (PABO).

Allard weet als geen ander hoe het is om leiding te geven aan een enorme diversiteit aan gedrag en belangen. Hij moet continue onder druk en flinke weerstand leidinggeven aan spelers en coaches en dat in een glazen huis. Alles wordt onder de loep genomen en op TV geanalyseerd. Hij moet zich ook verantwoorden aan de media… kortom een enorm scala aan situaties die u in de klas ondervindt: omgaan met diversiteit, weerstand, beslissingen nemen en het managen van alle belangen: leerling prestaties en gedrag en dan ook nog eens de verantwoording richting ouders.

Allard Lindhout

Allard Lindhout e is betrokken bij de volgende activiteiten van Semko:Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.