Albert Jan Tummers

Ik ben Albert Jan Tummers. Met veel passie en plezier heb ik de afgelopen drie decennia in de cosmeticabranche gewerkt als leidinggevende, account-, sales- en business developmentmanager. Een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van mensen, ze bewuster maken van hun kwaliteiten en het beste in de ander naar boven halen, geven mij enorm veel energie.

Om mezelf hierin verder te ontwikkelen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd en tevens mijn studie NLP En DISC afgerond. In mijn huidige rol als business- & personal Coach zet ik deze kennis en ervaring met enthousiasme en veel plezier in.

Het is fantastisch om iedere dag een waardevolle bijdrage te mogen en kunnen leveren aan de groei, ontwikkeling, het geluk én succes van jong en oud.

Mijn persoonlijke visie:

‘Groeien is springen in het onbekende, telkens weer!’

Als werelddocent laat ik kinderen op een leuke, boeiende en tevens sportieve wijze kennismaken met het thema ‘ijsstijd’. Ik neem de kinderen mee in de magische winterwereld en laat ze ervaren hoe mooi het schaatsen kan zijn. Samen gaan we op reis en starten we in ‘t jaar 1225. We passeren o.a. de elfmeren-de friese elfsteden en maken zelfs een klein uitstapje naar de olympische spelen. Een culturele- en sporieve wereldreis door de tijd heen waarin je zelfs de koek en sopie kunt ruiken, proeven en ervaren. Het belooft zeker geen barre tocht te worden, maar een ervaring die je hopelijk nog lang zal bij blijven.

Wie weet zien we elkaar binnenkort!

Sportieve groeten,
Albert Jan Tummers

Albert Jan Tummers
Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg omdat het uit ieders tijdlijn weer is verdwenen. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet. Het zijn verhalen van werelddocenten of leerkrachten die iets meemaken maar zijn ook informatie berichten.

Veel plezier met lezen.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.