Aanmelden voor vacatures

Aanmelden voor vacatures

Ben je op zoek naar een baan? Of heb je een fijne werkplek maar wil je op de hoogte gehouden worden van vacatures? Dit kan op een gemakkelijke manier.

Ben je directeur, intern begeleider, leerkracht, onderwijsondersteuner of onderwijsassistent schrijf je dan in. Doe dit door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt dan passende vacatures toegestuurd via de mail. Wij begeleiden werving en selectie trajecten en helpen daarmee scholen om de perfecte match te maken.

Ons doel is om het onderwijs mooier te maken. Daar horen gelukkige werknemers bij en dat krijg je door een passende, fijne werkplek. Wij zoeken met je mee.

Ik wil graag vacatures ontvangen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.


  Ben jij al bekend met werelddocenten? Scholen die een werelddocent op bezoek krijgen zijn ontzettend blij. Er hoeven geen klassen naar huis gestuurd te worden of kinderen verdeeld te worden. De kinderen krijgen een prachtige en leerzame dag aangeboden. De werelddocent heeft een eigen programma met als doel om een vonkje over te brengen. De onderwerpen zijn heel divers. Het gaat van kunst naar China en weer terug naar een top kok die langs komt. Nieuwsgierig? Bekijk de pagina van de werelddocenten.

  Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

  Check onze webshop

  Open chat
  1
  Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
  We gaan snel reageren, misschien wel direct.
  Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.