Aanmelden voor vacatures

Aanmelden voor vacatures

Ben je op zoek naar een baan? Of heb je een fijne werkplek maar wil je op de hoogte gehouden worden van vacatures? Dit kan op een gemakkelijke manier door je aan te melden.

Ben je directeur, intern begeleider, leerkracht, onderwijsondersteuner of onderwijsassistent schrijf je dan in. Doe dit door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt dan passende vacatures toegestuurd via de mail.

Ons doel is om het onderwijs mooier te maken. Daar horen gelukkige werknemers bij en dat krijg je door een passende, fijne werkplek. Wij zoeken met je mee.

Na aanmelding zoeken we telefonisch contact om met je af te stemmen.

Ik wil graag vacatures ontvangen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.


  Semko en de werelddocenten

  Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


  Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

  Check onze webshop

  Open chat
  1
  Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
  We gaan snel reageren, misschien wel direct.
  Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.