Orff instrumenten

Een scholing/ workshop voor het team:

Wat zijn Orff instrumenten. Je hebt ze maar wat kan je er mee?

Workshop: Orff instrumenten is een workshop die wordt gegeven bij jou op school met een eigen samengestelde groep. Dit kan tijdens een vergadering of bijvoorbeeld tijdens een studiedag. 

Elke school heeft ze en toch worden ze nauwelijks gebruikt. Wat zijn orff instrumenten en wat kan je er mee doen? Elke kleuterjuf/meester komt ze tegen. Ze staan soms jaren ongebruikt in de kast en dat terwijl je er fantastische dingen mee kan doen. Deze workshop staat in het teken van ideeën uitwisselen van passie voor muziek.

Voor wie:

Voor leerkrachten

  • die het materiaal op school optimaal willen gebruiken.
  • die met de klas op een laagdrempelige manier muziek willen maken.

Wat bieden wij aan:

Deze teamscholing/ workshop bestaat uit 1 bijeenkomst waarbij de leerkrachten opnieuw kennis gaan maken met Orff instrumenten.

Wat krijgt u:

Aan het einde van deze workshop weten de leerkrachten wat ze met de Orff instrumenten kunnen doen. Er is nieuwe inspiratie en ze kijken uit naar de dag van morgen om direct het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Muziekspecialist:

Berthea de Boer is docent in boomwhackers en orff instrumenten.
Berthea de Boer

Berthea de Boer is opgeleid tot vakspecialist Muziek. Ze heeft jaren lesgegeven op basisscholen. Zo heeft ze op verschillende scholen het muziekonderwijsvorm gegeven. Ze heeft muzikale projecten bedacht en uitgevoerd, blokfluitgroepen en schoolkoren geleid en dwarsfluitles gegeven. Muziek is haar passie en het plezier in muziek maken wil ze doorgeven aan kinderen en leerkrachten. 

Incompany

Deze schoolbegeleiding wordt incompany, dus binnen je eigen school of bestuur en met een eigen samengestelde deelnemersgroep, aangeboden. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de training worden aangepast aan jullie situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over de scholing Orff instrumenten

  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen

Deze teamscholing staat geregistreerd in het lerarenportfolio. De punten die bij deze scholing horen worden bijgeschreven wanneer de leerkrachten de scholing hebben doorlopen. Het registratienummer kan worden doorgegeven via de mail naar info@semko.nl


Onderwijsbureau Semko is aangesloten bij het convenant meer muziek in de klas.