Wij zijn zo trots als een pauw

Teamscholing

Bij een teamscholing komt een docent van Semko op school. Het team wordt begeleid om zich een bepaald onderwerp eigen te maken. De lengte en intensiteit van de begeleiding is maatwerk. 

Wij hebben als doel om het onderwijs een beetje mooier en een beetje leuker te maken. Concreet betekent dit dat we teamscholingen aanbieden waar we blij van worden. Die de sfeer op school en in de klas positief beïnvloeden. We hebben scholingen over pedagogische onderwerpen maar ook didactische scholingen. We zijn continu bezig om de scholingen uit te breiden. We leren nieuwe dingen en willen dit delen. Vol vuur voor onderwijs.

Hebt u een vraag over een teamscholing? Ga naar ons contactformulier of bel met 06-29234861.

Klik op de afbeelding voor de lijst met al onze teamscholingen

Teamscholing

Van een aantal teamscholingen hebben we cursussen gemaakt zodat iedereen deze ook individueel kan volgen. Klik hier op de lijst van cursussen.

Wie zijn de schoolbegeleiders van Semko? Het zijn leerkrachten, directeuren, intern begeleiders, orthopedagogen en nog veel meer. Het is een netwerkwerk van mensen die gebruik maken van elkaars expertise. Zo hebben we intervisiemomenten om van elkaar te leren. Naast leren hebben we het ook gewoon leuk. Door met elkaar te sparren over van alles en nog wat komen de mooiste dingen naar boven. Wij geloven dat onderwijs, leren en leuk bij elkaar horen. Maak nader kennis met het netwerk van onderwijsbureau Semko. 


Wereldocenten, wat is dat?

Een werelddocent is een gepassioneerd docent die vol vuur kan vertellen over een beroep, een hobby of een vaardigheid. Het doel is om een vonkje over te brengen op de kinderen. Wanneer de leerkracht ziek is kan er een werelddocent ingeroepen worden. Deze docent heeft een eigen lesschema en neemt de kinderen mee in een onderwerp. Dit kan een dag vol muziek zijn maar het kan ook een archeoloog zijn of een kunstenaar. Het zijn in elk geval mensen die met vuur les kunnen geven over het onderwerp waar ze echt hart voor hebben.