Orff instrumenten

Orff instrumenten is een workshop die wordt gegeven bij jou op school met een eigen samengestelde groep. Dit kan tijdens een vergadering of bijvoorbeeld tijdens een studiedag. 

Elke school heeft ze en toch worden ze nauwelijks gebruikt. Wat zijn orff instrumenten en wat kan je er mee doen? Elke kleuterjuf/meester komt ze tegen. Ze staan soms jaren ongebruikt in de kast en dat terwijl je er fantastische dingen mee kan doen. Deze workshop staat in het teken van ideeën uitwisselen van passie voor muziek.

Voor wie:

Voor leerkrachten

  • die het materiaal op school optimaal willen gebruiken.
  • die met de klas op een laagdrempelige manier muziek willen maken.

Wat bieden wij aan:

Deze teamscholing/ workshop bestaat uit 1 bijeenkomst waarbij de leerkrachten opnieuw kennis gaan maken met Orff instrumenten. De lengte van deze scholing is in overleg. Maatwerk is altijd mogelijk.

Wat krijgt u:

Aan het einde van deze workshop weten de leerkrachten wat ze met de Orff instrumenten kunnen doen. Er is nieuwe inspiratie en ze kijken uit naar de dag van morgen om direct het geleerde in de praktijk te kunnen brengen.

Muziekspecialist:

Berthea de Boer is opgeleid tot vakspecialist Muziek. Ze heeft jaren lesgegeven op basisscholen. Zo heeft ze op verschillende scholen het muziekonderwijsvorm gegeven. Ze heeft muzikale projecten bedacht en uitgevoerd, blokfluitgroepen en schoolkoren geleid en dwarsfluitles gegeven. Muziek is haar passie en het plezier in muziek maken wil ze doorgeven aan kinderen en leerkrachten. 

Berthea de Boer en Orff instrumenten

Incompany

Deze schoolbegeleiding wordt incompany, dus binnen je eigen school of bestuur en met een eigen samengestelde deelnemersgroep, aangeboden. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de training worden aangepast aan jullie situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Ik heb belangstelling voor deze scholing. Wij willen aan de slag met Orff instrumenten.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.