Missie-visie in een (mid)dag

Missie-visie trajecten kunnen stroperig verlopen en lang duren, maar dat hoeft niet! Door praktisch aan de slag te gaan en te streven naar een overzichtelijk eindresultaat, kunnen alle neuzen weer dezelfde kant op staan en spreekt het team weer dezelfde taal.

Tijdens deze (mid)dag gaan we met het team aan de slag om de missie en visie te definiëren of te herzien. We onderzoeken samen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de missie en visie zichtbaar zijn in de school en in het dagelijks handelen van het team. Het wordt een op maat samengestelde, inspirerende (mid)dag met een verscheidenheid aan afwisselende werkvormen die de betrokkenheid van alle deelnemers vergroten en leiden tot concrete resultaten die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Docenten:

Ella van Essen en Sandra van der Tempel zijn ervaren directeuren en docenten van teamscholingen.

Ik heb belangstelling voor de scholing Missie-visie in een (mid)dag

Incompany

Deze schoolbegeleiding wordt incompany, dus binnen je eigen school of bestuur en met een eigen samengestelde deelnemersgroep, aangeboden. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de training worden aangepast aan jullie situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.