Jaarplan in een (mid)dag

De schoolplannen zijn geschreven en liggen klaar, maar hoe zorg je er samen voor dat deze mooie plannen op een prachtige, zichtbare en werkbare wijze in jouw school terechtkomen? Nu het eerste jaar ten einde loopt, is het cruciaal om samen in een dagdeel te reflecteren op onze koers, welke plannen een vervolg krijgen in het tweede jaar, en op welke wijze we ervoor zorgen dat de prachtige plannen uit het schoolplan daadwerkelijk worden uitgevoerd gedurende het schooljaar.

In deze interactieve sessie worden de gekozen plannen verder uitgewerkt, en kan er desgewenst een jaarstructuur worden aangebracht. Hoe blijft het team (mede)verantwoordelijk voor de uitvoering van het gemaakte jaarplan. Hoe wordt het jaarplan echt zichtbaar in de school en in de groepen? Het wordt een inspirerende middag of dag, gebaseerd op de specifieke behoeften van de school, met een diversiteit aan interactieve werkvormen die de betrokkenheid van alle deelnemers vergroten.

Docenten:

Ella van Essen en Sandra van der Tempel zijn ervaren directeuren en docenten van teamscholingen.

Ik heb belangstelling voor de scholing jaarplan in een (mid)dag.

Incompany

Deze schoolbegeleiding wordt incompany, dus binnen je eigen school of bestuur en met een eigen samengestelde deelnemersgroep, aangeboden. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de training worden aangepast aan jullie situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.