Heleen Bakker is werelddocent purser/stewardess in de luchtvaart.

Hallo, ik ben Heleen Bakker en ben Purser/stewardess in de burgerluchtvaart. Dit doe ik al ruim 20 jaar en hoop nog vele meters te maken in het vliegtuig en over de hele wereld.

Waar gaan we het over hebben: Hoe vliegt een vliegtuig?   Wat doet een stewardess en wat doet een piloot? Hoe zit dat toch met turbulentie en het weer?  en nog veel meer (afhankelijk van leeftijd/groep)

Elke dag is weer anders en ik kan een heleboel verhalen hierover vertellen, spannend en grappige.

Ik ga op reis en neem mee: allerlei leuke attributen, rechtstreeks uit het vliegtuig en hiermee gaan we aan de slag. We kunnen verkleden (pet, hoedje etc.) met echte uniform onderdelen, we gaan de demonstratie nadoen van het zuurstofmasker (met uitleg) en zwemvest, stoelriem en meer, korte filmpjes op leeftijd/groep gericht. Ik neem filmpjes mee, gemaakt tijdens een vlucht, van cockpit en cabine en het vliegtuig. 

Vervelen zullen we ons zeker niet want voor elke leeftijd/groep heb ik meer dan genoeg leuke dingen te doen. Nieuwsgierig- en zin in een dag vol vliegavontuur? Ik ben ready for take-off!

Tot snel,
Heleen

Heleen Bakker

Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.


Onderwijsbureau Semko heeft in zijn aanbod verschillende teamscholingen. Ze zijn zoveel mogelijk praktisch van aard met als een belangrijk doel bewustwording. Een teamscholing zijn vaak niet hele lange trajecten, het is aan de leerkrachten en het team om een verdiepingsslag te maken. Tijdens de teamtraining geven we hier alle mogelijke handvaten voor. Klik hier voor het gehele aanbod van teamscholingen.

Leerkrachten kunnen zich ook individueel inschrijven. Dit kan door cursussen te volgen. Klik hier voor het gehele cursus aanbod.