Energie en inspiratie

Energie en inspiratie is wat willen tijdens een studiedag. Wij gaan daarvoor zorgen.

Passie en plezier is iets wat wij alle werknemers toewensen. Het onderwijs is hard werken, dit alles doen we met veel liefde. Toch ontkomen we er niet aan dat we energie kunnen gebruiken. Een inspiratie dag geeft nieuwe energie, ideeën en lucht.

Wij organiseren een prachtige dag

Onderwijsbureau Semko heeft jarenlang ervaring met het organiseren van Semko onderwijsdagen. Tijdens een onderwijsdag zijn er 10 workshops of meer die worden gegeven. Alle workshops zijn praktisch en de kennis is direct toepasbaar in de klas.

Een workshop duurt 1 uur en dat betekent dat er geproefd wordt. Zo kan het gaan over bijvoorbeeld Mindmappen, systemisch werken en NLP. Maar ook onderwerpen zoals autisme, creatief denken en een beredeneerd leerstofaanbod bij de kleuters. Allerlei onderwerpen waar de school of de leerkracht zelf mee verder kan wanneer ze geïnspireerd zijn.

Deze dag bouwen we natuurlijk op in overleg. Wij komen met workshops maar de school/stichting heeft natuurlijk ook allerlei talenten en ideeën. Samen maken we deze dag tot een groot succes.

Vrolijk, opbouwend en praktisch

De inspiratie dag die we organiseren is vrolijk van aard en heeft als doel om vuurtjes in de mensen te doen aansteken. Vuurtjes die het onderwijs mooier en sterker maken. Aan het einde van de dag hebben de mensen drie workshops beleefd en hebben ze met plezier interactieve workshops gevolgd.

U kunt ontspannen de dag beleven

De gehele organisatie van de dag ligt bij ons. Wij regelen de indeling van de workshops (mensen mogen kiezen), de lunch en een leuke afsluiting. We kunnen maatwerk verzorgen. We passen ons aan de grote van de organisatie. Dus het kan voor een tiental werknemers tot honderden.

Mocht u vragen hebben u kunt altijd mailen met onderwijsbureau Semko via het contactformulier.

Wij hebben als stichting/school belangstelling om een inspirerende dag samen met Semko te organiseren.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.