Energie en inspiratie

Een dag voor de school of een stichting.

Deze inspiratie dag kunt u lezen als een inspiratie dag voor leerkrachten maar u kunt het ook lezen als een inspiratiedag voor kinderen. Zie daarvoor ook de workshop lijst voor kinderen. Passie en plezier is iets wat wij alle werknemers toewensen. Het onderwijs is hard werken, dit alles doen we met veel liefde. Toch ontkomen we er niet aan dat we energie kunnen gebruiken. Een inspiratie dag geeft nieuwe energie, ideeën en lucht.

Wij organiseren een prachtige dag

Onderwijsbureau Semko heeft jarenlang ervaring met het organiseren van Semko onderwijsdagen. Tijdens een onderwijsdag zijn er 10 workshops of meer die worden gegeven. Alle workshops zijn praktisch en de kennis is direct toepasbaar in de klas.

Een workshop duurt 1 uur en dat betekent dat er geproefd wordt. Zo kan het gaan over bijvoorbeeld Mindmappen, systemisch werken en NLP. Maar ook onderwerpen zoals autisme, echtscheidingen en een beredeneerd leerstofaanbod bij de kleuters. Allerlei onderwerpen waar de school of de leerkracht zelf mee verder kan wanneer ze geïnspireerd zijn.

Vrolijk, opbouwend en praktisch

De inspiratie dag die we organiseren is vrolijk van aard en heeft als doel om vuurtjes in de mensen te doen aansteken. Vuurtjes die het onderwijs mooier en sterker maken. Aan het einde van de dag hebben de mensen drie workshops beleefd en hebben ze met plezier interactieve workshops gevolgd.

U kunt ontspannen de dag beleven

De gehele organisatie van de dag ligt bij ons. Wij regelen de indeling van de workshops (mensen mogen kiezen), de lunch en een leuke afsluiting. We kunnen maatwerk verzorgen. We passen ons aan de grote van de organisatie. Dus het kan voor een tiental werknemers tot honderden.

Mocht u vragen hebben u kunt altijd mailen met onderwijsbureau Semko via het contactformulier.

Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over de teamscholing inspiratie en energie

  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen

Deze teamscholing staat geregistreerd in het lerarenportfolio. De punten die bij deze scholing horen worden bijgeschreven wanneer de leerkrachten de scholing hebben doorlopen. Het registratienummer kan worden doorgegeven via de mail naar info@semko.nl


CRKBO logo