Burgerschap met gemak

Burgerschap

Veel scholen worstelen met burgerschap. Door samen aan de slag te gaan met dit onderwerp, breng je met gemak het burgerschapaanbod op jouw school, in jouw groep in kaart.

In één dag (of twee middagen) maak je samen een kort en bondig document over burgerschap. We zoomen in op wat we ‘moeten’ doen en komen tot een praktische uitwerking van hoe we dat dan doen. Geen grote stukken op papier, maar vooral gesprekken over burgerschap met gemak in jouw school! Onze benadering biedt concrete handvatten voor het integreren van burgerschapseducatie in het curriculum, terwijl we tegelijkertijd ruimte laten voor maatwerk en eigen invulling binnen de context van jouw school. We streven ernaar een inspirerende en interactieve ervaring te bieden die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk van het onderwijs

Docenten:

Ella van Essen en Sandra van der Tempel zijn ervaren directeuren en docenten van teamscholingen.

Ik heb belangstelling voor de scholing burgerschap met gemak


Incompany

Deze schoolbegeleiding wordt incompany, dus binnen je eigen school of bestuur en met een eigen samengestelde deelnemersgroep, aangeboden. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de training worden aangepast aan jullie situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.