Onderwijsmateriaal taal, lezen, spelling

Dagelijks dictee

Stappenplan voor het dagelijkse dictee. Druk hieronder op gratis download. Vul uw mailadres in en u krijgt een link naar de download toegestuurd. Klik op openen en klaar. Veel plezier.

Dagelijks dictee

Gratis download

Hier graag naar toesturen:


Dyslexie tips

Vijf tips hoe om te gaan met dyslexie. Druk hieronder op gratis download. Vul uw mailadres in en u krijgt een link naar de download toegestuurd. Klik op openen en klaar. Veel plezier. We hebben meer onderwijsmateriaal.

Dyslexie tips

Gratis download

Hier graag naar toesturen:


Semko werelddocenten: klik op de afbeelding voor meer informatie.

U kunt lid worden van onderwijsbureau Semko. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Wist u dat onderwijsbureau Semko ook een blogpagina heeft met de naam onderwijsbloggers? Op deze pagina plaatsen wij berichten over Semko maar ook blog verhalen. Sommige docenten willen praktijk ervaringen delen en kennis verspreiden. Een blogpagina is daar een prachtig middel voor.


Onderwijsbureau Semko is een netwerk van mensen die als doel heeft het onderwijs mooier te maken. Zo hebben we werelddocenten, leerkrachten, intern begeleiders, directeuren en nog vele anderen. Samen geven zij vorm aan teamscholingen en cursussen. Het netwerk van Semko groeit gestaag door. Het is fijn om met elkaar te praten over toekomstgericht onderwijs. Wilt u een aantal van ons leren kennen. Klik dan hier voor de werelddocenten en hier voor het netwerk van mensen wat teamscholingen geeft.