Wil jij ook een klas waarin kinderen leuk met elkaar omgaan en zich veilig voelen? Het mooie is dat jij als leerkracht daar veel invloed op hebt. Niet alleen met je houding en met je woorden maar ook met bijvoorbeeld de tekenlessen die geeft.

Want jij als leerkracht kunt de klas de juiste tekenopdrachten aanbieden die de kinderen  helpen om:
• Meer zelfvertrouwen te krijgen
• Durven op te komen voor zichzelf door grenzen te stellen
• Leren samen te werken en rekening te houden met elkaar

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de tekenfases (0-12 jaar) en gaan we zelf actief aan de slag met tekenopdrachten die ondersteunen om een fijn klassenklimaat te ontwikkelen.

Linda Walinga
Linda Walinga

Na deze workshop kijk je anders naar tekeningen en weet je dat het een prachtig observatie en communicatiemiddel is waar zowel jij als leerkracht als de kinderen in je klas hun voordeel mee kunnen doen.

De ochtend workshop is gericht op de onderbouw en bij de middag workshop richt ik mijn opdrachten op de bovenbouw. Je bent van harte welkom.

Docent: Linda Walinga is specialist creatieve communicatie en geeft trainingen en workshops over kindertekeningen.s In haar praktijk biedt ze ondersteuning aan moeder en kind. Tot 2018 was ze daarnaast ook werkzaam in het basisonderwijs.

Terug naar de Semko onderwijsdag