Teamscholing systemisch werken

Ervaar jij soms ook dat je werk in de klas moeizaam gaat?
Heb je ook wel eens het gevoel dat er onrust heerst binnen je groep?
Vraag jij je ook wel eens af hoe je van alle leerlingen een groep kunt maken?

Als jij deze problemen herkent, dan nodig ik je van harte uit om naar de workshop “Kijk eens met andere ogen naar een kind” te komen.

Een workshop voor iedereen die met onderwijs of werken met groepen kinderen te maken heeft.

En ook een workshop voor iedereen die op zoek wil gaan naar een manier om het welzijn en welbevinden en de creativiteit van de kinderen te vergroten. En daar waar dat door middel van eenvoudige oefeningen wordt toegepast ontstaat oog voor de ander, respect voor elkaar en rust binnen je groep. De dynamiek binnen je groep verandert, kinderen voelen zich gezien, gehoord en gekend. En een van de effecten daarvan is dat het leervermogen wordt vergroot.

Een workshop waarin je met een systemische blik gaat kijken naar de verschillende relaties binnen gezinnen en binnen je school.

Wat levert deze workshop je op?
Je leert systemisch werken kennen. Je gaat ervaren hoe je verweven zit in systemen. Het resultaat? Je leerlingen leren elkaar op een diepere laag kennen, er ontstaat meer begrip voor elkaar en dat geeft meer rust in je groep. Je zult nooit meer anders willen.

Docent: Rudy van der Noord, onderwijzeres, kindercoach, trainer oplossingsgericht werken, NLP-master opgeleid. Rudy geeft naast de masterclass Systemisch werken, de training: NLP in de basisschooloplossingsgerichte kindgesprekkenkinderen met faalangst in je klas en coöperatief leren, praktisch aan de slag.

Terug naar Onderwijsdag Semko