Creatieve tussendoortjes (energizers voor in de klas)

Een fijne sfeer in de klas is heel belangrijk. Zet daarom energizers en tussendoortjes in! Zo kunnen de leerlingen even hun energie kwijt, ontspannen en plezier maken. Volg je deze workshop dan heb je een win-win situatie; inspiratie voor in de klas maar ook een leuk, leerzaam uurtje voor jezelf. Deze workshop heeft naast plezier maken, namelijk nog een doel: Creatief zelfvertrouwen stimuleren.

Iedereen heeft creativiteit in zich, en het mag eruit. Jouw ideeën hebben waarde, jouw dansjes, grappen en creaties mogen gezien worden. Net als die van elk kind! Bij deze workshop creëren we een veilige ruimte voor zelfexpressie, waar fouten gevierd worden, waar we inspelen op het onverwachte en denken in mogelijkheden.

Wat levert het je op als je dit meeneemt de klas in? Kinderen die zich prettig voelen, een creatieve sfeer, meer concentratie bij het werk en veel hilariteit!

Docent: Linda Sinnige is werkzaam in het basisonderwijs, heeft het creatieve spel “Dikke Draai Ananas” ontwikkeld en wil met haar bedrijf “Verzinnige” zoveel mogelijk mensen inspireren om creatiever te leven.


Klik hier om terug te gaan naar het  Semko Congres