Evenementen

Evenementen en Lezingen

Op dit moment hebben wij geen lezingen of evenementen in de planning staan. Als vanzelf zijn we aan het nadenken… dus blijf ons in de gaten houden.


Eerder dit jaar

Wat was het leuk. Een vol Posthuis Theater waarbij mensen vanuit heel Noord-Nederland aanwezig waren voor een lezing van Eva Naaijkens. Het was super om iedereen te ontmoeten. Allemaal onderwijsmensen bij elkaar staat garant voor veel plezier. Er is dan ook veel gelachen.
Eva Naaijkens heeft ons meegenomen in haar zoektocht naar wat zij als ideaal onderwijs ziet. Ze heeft het gehad over kwaliteitskaarten een aspect wat elke school zou kunnen doen (alleen niet te veel schrijven). Ieder in de zaal herkende het verhaal.
Als Semko hebben we de avond gebruikt om ons Mindset werkboek extra in de aandacht te zetten. We hebben nu een Fryske versie van het werkboek. We zijn er van overtuigd dat het een meerwaarde is dat het werkboek nu in het Frysk is. Het komt dichterbij wanneer je werkt in je moedertaal.
We hebben genoten van de avond!


Vandaag was er een Onderwijsdag te Aldeboarn.

Leuke workshops met leuke mensen!

#onderwijseenbeetjemooiermaken


Lezing door DR. Kees van Overveld

Gisteravond een topavond gehad. Meer dan driehonderd man in het Posthuis Theater in Heerenveen. De lezing van Kees van Overveld was super. Een combinatie van humor en onderwijs. Veel praktische tips en inspiratie. Alle mensen die mee hebben geholpen.

Heel erg bedankt! Linda Walinga, Thea Jurina Dijkstra, Klaske Meester-Visser, Wendy Bok, Ingrid Wijbenga, Klaske Homsma, Janny van Reenen, Marijke Passchier, Berthea de Boer, Annelies Brouwer, Semko Onderwijsbureau en natuurlijk DR. Kees van Overveld.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.