CURSUS TECHNISCH LEZEN (ONLINE)

Neem deel aan de Semko technisch lezen cursus. Je wilt technisch lezen op een hoger plan brengen. Onze visie is dat dit zonder een methode kan. Wij gaan voor plezier en toch meters maken. Na deze cursus kan je voor een heel schooljaar aan activiteiten uitzetten. Je bent in staat om de resultaten van het leesonderwijs te verbeteren.  

Deze cursus kan je gewoon thuis volgen. De gehele cursus is online via Instagram. Je werkt aan de cursus wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt deze cursus via Instagram?

Je koopt een toegangskaart voor deze cursus op onze site. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging en een factuur van betaling in je mailbox. Vanaf 25 september word je toegelaten op het besloten Instagram-account, waar op dinsdag 28 september 2021 de cursus begint. Je ontvangt elke week van ons een werkboek met opdrachten en informatie.

VOOR WIE?

De Semko technisch lezen cursus is geschikt voor iedereen die op een plezierige manier de resultaten van het technisch lezen wil verbeteren. Deze cursus is geschikt voor eenieder die werkt in het onderwijs. Resultaten en plezier gaan honderd procent samen daarom hebben wij deze cursus ontwikkeld.

Wie wil geen plezier? Deze vraag is voor leerkrachten en leerlingen.

WAAROM DEZE CURSUS?

Wij werken zelf in het onderwijs. We hebben lesgegeven, zijn intern begeleider en directeur geweest. Wij hebben ervaring met lesgeven en hebben vele handelingsplannen geschreven en uitgevoerd. En toch heeft dat niet voor resultaten gezorgd. Dat begon juist wanneer we creatieve lessen gingen maken. Niet methodelessen om het lezen te stimuleren, maar onze eigen ideeën en onze eigen manieren. De afgelopen jaren zijn wij de scholen in geweest om onze ideeën in de praktijk te brengen. Wij hebben teamscholingen gegeven en suggesties neergelegd. Wat we op een school vertellen kunnen, kunnen we hier ook bij deze cursus doen.

Wij, Annelies en Meindert, hebben deze cursus bedacht. Wij gaan ook samen naar scholen toe. Samen weet je meer en kan je elkaar aanvullen.

DIT GA JE LEREN
  • Hoe kan jij een boost geven aan je technisch lezen onderwijs.
  • Hoe combineer je lezen met plezier.
  • Hoe kan jij je eigen ik kwijt in het onderwijs.
  • Hoe ga je om slechte leesresultaten.
  • Samen maken we een jaarplanning waarbij de klas met plezier gaat lezen.
OVER ONS

Wij werken bij onderwijsbureau Semko. We ontwikkelen cursussen en teamscholingen voor het basisonderwijs. Vernieuwingen op een enthousiaste manier brengen is onze specialiteit. We zijn praktisch zodat het geleerde direct toegepast kan worden in de praktijk. Al zou een ander maar 10% van het geleerde toepassen dan hebben we al dikke winst bereikt.

Naast onze werkzaamheden werken we ook in het basisonderwijs.

DE FEITEN OP EEN RIJ:

Wat? Semko technisch lezen Course
Datum: Vanaf 28 september 2021 of starten op 11 januari 2022
Duur: Totaal circa 4 uur, een maand te volgen
Inclusief 4 werkboeken die je via de mail krijgt t.w.v. 14,95 euro
Kosten: 24,95 euro (incl. BTW)

Dit is een cursus via Instagram

Cursus technisch lezen (online) aanmelden

Aanmeldingsformulier
    Eenmalige betaling
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel uur per week ben ik hier mee bezig?

Dat bepaal je lekker zelf. Reken minimaal op een uur per week voor de opdrachten, maar hoe meer ruimte voor jezelf je vrij maakt om er mee bezig te zijn, des te meer je eruit kunt halen.

Het lukt me niet om de opdrachten meteen te doen. Kan ik dan toch meedoen?

Jazeker, je hebt na afloop van de cursus nog een maand toegang tot alle Instagram content. Al is het wel een lekkere stok achter de deur om het tempo van de cursus te volgen.

Hoe krijg ik de opdrachten?

Je ontvangt de opdrachten in je mailbox als een PDF-bestand. Die kun je uitprinten en invullen. De achtergrondinformatie en tips delen wij via een besloten instagram-account. Als je meedoet aan de cursus ontvang je toegang tot dit account.

Kan ik vragen stellen?

Ja, als je meedoet met de groep. Dan kan dit via het besloten Instagram-account. Iedere week heeft een speciale post waaronder je al je vragen kwijt kunt. En natuurlijk zijn wij ook altijd telefonisch of per mail te bereiken. Wij helpen jou graag!

Ik heb geen Instagram-account, kan ik meedoen?

Om alle tips en video’s (via IG-TV) te bekijken heb je een Instagram-account nodig. Dit kun je gratis aanmaken via www.instagram.com


Wat zijn werelddocenten?