De vinger omhoog in de klas

Wij hebben als doel om het onderwijs een beetje mooier en een beetje leuker te maken. Concreet betekent dit dat we cursussen aanbieden waar we blij van worden en die de sfeer op school en in de klas positief beïnvloeden. We hebben cursussen over pedagogische onderwerpen maar ook didactische scholingen. We zijn continu bezig om onze lijst uit te breiden. We leren nieuwe dingen en willen dit delen.

Leerkrachten, onderwijsassistenten, intern begeleiders, directeuren en belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een cursus. 

Hebt u een vraag over een cursus? Ga naar ons contactformulier of bel naar 06-29234861.

Klik op afbeelding voor onze lijst met cursussen.

Cursussen

Een cursus veranderen in een teamscholing is geen probleem. Klik hier voor de lijst met teamscholingen.

Wie zijn de cursusbegeleiders van Semko? Maak nader kennis met ze.


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Het is niet dagelijks maar soms hebben we de neiging om iets op papier te zetten. Dan gooien we het op de sociale media en is het na een paar dagen weg. Omdat te voorkomen hebben we onderwijsbloggers opgezet.