Visie, missie, jaarplannen, overzicht houden en meer

Visie, missie, jaarplannen, overzicht houden en meer

Samen met jouw team ben je hard aan het werk om zo goed mogelijk onderwijs te bieden. En toch kan je als directeur vast komen te zitten. Wanneer je niet vooruitgaat, ga je langzaam achteruit. Het ligt niet aan ieders inzet, maar het is de waan van de dag die langzaam alles kan overnemen.

Wij hebben begeleiders die met jou mee kunnen denken. Die een luisterend oor en een frisse blik hebben. Zij hebben brede ervaring opgedaan bij verschillende scholen en zijn gewend om snel een analyse te maken en samen met jou en jouw team weer op koers te komen. Het is ten alle tijden maatwerk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.

Vraagstukken kunnen zijn: visie en missie ontwikkelen, visie zichtbaar maken in het dagelijks handelen, kwaliteitszorg, veranderprocessen, jaarplannen schrijven en schoolplannen opstellen. Veranderingen geef je samen vorm en in kleine stapjes.


Ik wil aan de slag met visie, missie, jaarplannen en overzicht houden.


Coaching visie, missie, jaarplannen is een vorm van praktisch coaching. Niet laten zwemmen maar helpen. Klik hier voor andere coaching.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.