Visie, missie, jaarplannen, overzicht houden en meer

Visie, missie, jaarplannen, overzicht houden en meer

Samen met jouw team ben je hard aan het werk om zo goed mogelijk onderwijs te bieden. En toch kan je als directeur vast komen te zitten. Wanneer je niet vooruitgaat, ga je langzaam achteruit. Het ligt niet aan ieders inzet, maar het is de waan van de dag die langzaam alles kan overnemen.

Wij hebben begeleiders die met jou mee kunnen denken. Die een luisterend oor en een frisse blik hebben. Zij hebben brede ervaring opgedaan bij verschillende scholen en zijn gewend om snel een analyse te maken en samen met jou en jouw team weer op koers te komen. Het is ten alle tijden maatwerk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is.

Vraagstukken kunnen zijn: visie en missie ontwikkelen, visie zichtbaar maken in het dagelijks handelen, kwaliteitszorg, veranderprocessen, jaarplannen schrijven en schoolplannen opstellen. Veranderingen geef je samen vorm en in kleine stapjes.

Wie zijn onze begeleiders:

Meindert Tjerkstra: werkzaam als adviseur HRM in het onderwijs, schoolbegeleider en directeur van Semko. Hij heeft als directeur, intern begeleider en leerkracht alle kanten van het onderwijs bekeken. Meindert is praktisch en doorziet snel situaties. Hij is positief van aard en kijkt naar mogelijkheden en kansen.

Alie Rienks: werkzaam in het onderwijs als directeur. Alie heeft in alle groepen lesgegeven, was vele jaren intern begeleidster, interim intern begeleidster, plaatsvervangend directeur en (meerschoolse) directeur. Als directeur heeft Alie o.a. een fusietraject begeleid. Alie is vrolijk en weet hoe ze problemen kan ombuigen tot uitdagingen.


Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over de coaching: Visie, missie, jaarplannen, overzicht houden en meer

  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen


Coaching visie, missie, jaarplannen is een vorm van praktisch coaching. Niet laten zwemmen maar helpen. Klik hier voor andere coaching.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.