Coaching voor intern begeleiders

Coaching voor intern begeleiders. Als intern begeleider ben je een ware duizendpoot binnen de school. Er wordt van jou verwacht dat jij beschikt over kennis en ervaring. Uiteraard ben jij een gesprekspartner voor jouw collega’s, ouders en externe instanties. Zorg dragen voor een heldere en effectieve zorgcyclus valt ook bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Hoe blijf jij het werk als intern begeleider met visie en daadkracht uitvoeren?

Sparren met een buitenstaander is een oplossing. Iemand die fris kijkt naar hoe je het doet en wat je doet. Iemand die vragen gaat stellen waar je verder mee komt.

Wij hebben coaches die zelf intern begeleider zijn of zijn geweest. Zij weten wat je doet en hoe druk het kan zijn. Je praat op gelijke voet met de coach en er kan praktische hulp worden ingezet. Dat betekent dat je met de coach kan sparren over gewoontes, maar ook dat je de semko-coach kan inzetten om gesprekken te voeren. Zie het als een ondersteuning voor een zelf uitgekozen periode.

Voor meer informatie naar coaching intern begeleiders vraag naar Annelies Brouwer door te mailen naar a.brouwer@semko.nl


Ik heb belangstelling voor een coach intern begeleider


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.