Coaching: leerkrachten

Coaching leerkrachten in het basisonderwijs. De dagelijks planning, groepsplannen, handelingsplannen, mail, gespreksverslagen en nog veel meer. Wanneer je niet oppast verandert je werk van leerkracht naar administrateur. Hoe doe je zaken nu effectief, zodat je meer tijd over houdt voor de dingen die er echt toe doen.

Doe de dingen die er echt toe doen

Voor wie:

Deze coaching is voor leerkrachten die de grip kwijt zijn of dreigen kwijt te raken. Voor leerkrachten die hulp nodig hebben om uit vaste patronen te komen.

Wij bieden aan:

Wij gaan door middel van gesprek in kaart brengen wat alle werkzaamheden zijn. We gaan praktische tips geven over hoe je bijvoorbeeld je mail ordent en beantwoordt. We gaan aan de slag met je dagplanning. We kijken waar je goed in bent en waar je hulp nodig hebt.

Wij helpen en denken mee

Al onze coaches hebben ervaring in het onderwijs. We gaan je niet alleen tips geven en je verder laten verzuipen. Als het nodig is gaan we met je opruimen en uittypen zodat er een schone lei ontstaat.

Samen gaan we sparren over onderwijs en alles wat er mee samenhangt.

De gesprekken tussen de coach en de leerkracht zijn altijd vertrouwelijk.

Je kan ook kiezen voor video interactie begeleiding.


Ik heb belangstelling voor een coachingstraject voor leerkrachten


Semko en de werelddocenten

Een werelddocent is een leerkracht die passie heeft voor een onderwerp. De passie is groot en het plezier wat er bij komt kijken wil zich verspreiden. Dit kan door een dag lang een werelddocent les te laten geven op school. Elke docent heeft een lesschema wat is besproken met het team van begeleiders van Semko. Het lesschema is een leidraad voor de dag. Een werelddocent is ideaal om als invaller te fungeren. Handig bij ziekte of wanneer de reguliere leerkracht andere bezigheden heeft. De werelddocent maakt een bijzondere dag van waarbij plezier en leren hand in hand gaan.


Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.