Ontzettend jammer wanneer je ergens niet tevreden over bent. Wij doen niet moeilijk over terugsturen. Je kan een product binnen 30 dagen naar ons terugsturen. Je krijgt nadat het bij ons is binnengekomen dan zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) je geld terug.

Er zijn een paar regels aan verbonden:

  • Verzegelde producten moeten verzegeld blijven. Een gebroken verzegeling kunnen wij niet terugnemen.
  • Terugsturen kost geld. Dit bedrag is voor eigen rekening.
  • Gaat er tijdens het terugsturen iets mis tijdens het vervoer dan is dit risico voor de koper. Het is dan ook handig om altijd een Track & Trace-code te vragen en deze te bewaren.
  • Stuur een product altijd terug in de originele verpakking. Doe er een briefje bij zodat wij weten dat jij het terug hebt gestuurd.
  • Een product terugsturen kan alleen door ons vooraf in te lichten. Dat kan door een mail te sturen of door ons retourformulier in te vullen.

Ons adres
Onderwijsbureau Semko
Madame Curieweg 2
8501 XC Joure

Beschadiging aan je product
Wij versturen alles met zorg en pakken de producten zorgvuldig in. Komt het product toch beschadigd bij jou uit de doos, dan is er wat misgegaan bij het vervoer. Stuur ons vervolgens foto’s van de beschadiging en van de doos. Ook een foto van het verzendetiket hebben wij nodig. Wij gaan contact zoeken met de vervoerder en vervolgens aan de slag om het probleem op te lossen.

Garantie
Op al onze producten geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product moet doen wat je er redelijkerwijs van mag verwachten. Is er iets niet in orde met een door jou besteld product, neem dan contact met ons op via info@semko.nl. Wij overleggen dan met jou hoe we dit zo goed en snel mogelijk voor je oplossen. Indien nodig, sturen we je een vervangend artikel of onderdeel toe.

Maken wij fouten? Geef ons feedback. Wij zijn een lerende organisatie wat past bij een onderwijsorganisatie.