Onderwijspool beheren

Al jaren zijn we betrokken bij invallen in het basisonderwijs. Doordat we allen hebben gewerkt in het onderwijs weten we wat er speelt op scholen en kennen we de uitdagingen waar leerkrachten dagelijks voor staan. Onze grootste kracht is dat we onze mensenkennis en onderwijservaring inzetten bij alles wat we doen bij Semko.

Wij beheren meerdere invalpools voor verschillende stichtingen. Dit doen wij met veel plezier, snelheid en toewijding. Wij maken geen gebruik van een duur computerprogramma, omdat we het graag persoonlijk houden.

Hoe beheren wij dan een invalpool?

Wij maken een scan van alle scholen voor ons eigen gebruik, zodat we begrijpen waar een invaller naartoe gaat. We houden rekening met de visie van de school en de bijzonderheden. We leren alle invalkrachten kennen, zodat we de beste match kunnen maken.

Kortom: wij zijn het aanspreekpunt voor de school en de invalkrachten. We zijn elke dag bereikbaar van 06.45 uur tot 22.00 uur en reageren binnen 5 minuten (op zaterdag binnen een uur). U heeft altijd te maken met een persoon en we zullen ons uiterste best doen om uw vraag op te lossen.

Wij staan bekend om ons enthousiasme en onze passie die we inzetten bij alles wat we doen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@semko.nl of bellen naar 06-29234861.

Als u in contact wilt komen met een stichting die gebruik maakt van onze diensten, dan is dat mogelijk. U kunt dan horen hoe wij de invalpool beheren en hoe tevreden ze zijn.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.