Onderwijspool beheren

Al jaren zijn we betrokken bij invallen in het basisonderwijs. Doordat we allen hebben gewerkt in het onderwijs weten we wat er speelt op scholen en kennen we de uitdagingen waar leerkrachten dagelijks voor staan. Onze grootste kracht is dat we onze mensenkennis en ervaring gebruiken in alles wat we doen bij Semko.

We beheren meerdere invalpools voor verschillende stichtingen. Dat doen we met heel veel plezier, snelheid en toewijding. We doen niet aan een duur computerprogramma, wij willen het menselijk houden.

Hoe doen wij dan een onderwijspool beheren?

Van alle scholen maken we een scan voor eigen gebruik zodat we snappen waar een invaller heen gaat. Wat is de visie van de school en bijzonderheden. Alle invallers leren we kennen zodat we de beste match kunnen maken.

Concreet: wij zijn het contactpersoon van de school en de invallers. Wij zijn elke dag bereikbaar vanaf 06.45 tot 22.00. We reageren binnen 5 minuten. (op zaterdag binnen een uur). Je hebt altijd te maken met een mens en we zullen altijd ons uiterste best doen om de vraag op te lossen

We staan bekend om ons enthousiasme en onze passie die we inzetten bij alles wat we doen. Meer informatie: mail naar info@semko.nl of bel naar 06-29234861

Zou u in contact willen komen met een stichting die gebruikt maakt van onze pool dan kan dat. Dat hoort u hoe wij de pool beheren en hoe tevreden ze zijn.

Vrolijk en leerzaam materiaal in de school?

Check onze webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag of een opmerking?
We gaan snel reageren, misschien wel direct.
Druk op de knop en je kan een whatsapp bericht sturen. Let op we zijn geen computer.