In de kring op een groene stoel

Workshops voor leerkrachten

Deze workshops zijn een mooie introductie om je te verdiepen in het onderwerp. De theorie wordt afgewisseld met veel praktijk. Het geleerde kan je direct toepassen in de de groep. De duur van de workshop is ongeveer 1 tot anderhalf uur.


Workshop: ademhalen is de poort tot rust 

Werken in het onderwijs, het mooiste beroep van de wereld. Als leerkracht mag je kinderen onder je hoede nemen en je mag ze meenemen in de verwondering. Niets is dankbaarder dan dat….. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Soms is helemaal niet zo leuk en is het gewoon een zwaar beroep en is het stressvol. Het kan lastig zijn om dan je balans te bewaren.

Ontspannen voor de klas is niet alleen goed voor de leerkracht maar ook voor het kind. Ademhaling is de sleutel en komt de werkplezier zeker ten goede.

Docent van deze workshop is Titia Weistra. klik hier om verder te lezen.


Workshop: van werkdruk naar werkplezier

Er zijn collega’s die fluitend naar hun werk gaan en die tot het einde van hun loopbaan met plezier werken. Wat doen deze mensen? De vraag die centraal staat in deze workshop: hoe blijf je effectief, enthousiast en gepassioneerd werken in het onderwijs. Kortom hoe blijf je werkplezier behouden.

Tips en bewustwordingsvragen om efficiënter te werken in het onderwijs. Werkdruk is niet direct op te lossen maar tips kunnen wel helpen.

Docent van deze workshop is Meindert Tjerkstra. Klik hier om verder te lezen.


U wilt een workshop op school. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. 

Contactformulier

Wij kunnen meerdere workshops op een dag aanbieden. Het kan een soort atelier worden.