Invallers en flexpool

Wij hebben invallers voor korte en langere tijd.

Niets zo vervelend als een klas met kinderen naar huis moeten sturen omdat er geen invallers zijn. Een directeur die dat aan ouders uit moet leggen heeft het zeer moeilijk omdat overmacht in het spel is. Ouders ervaren deze overmacht anders en zullen het zien als falen. Toch is de oplossing dichterbij dan u denkt.

Wanneer u geen leerkracht hebt om les te geven, stuur een app of mail ons en wij zorgen binnen dat uw probleem wordt opgelost. Wij hebben de professional in dienst die een bepaalde periode bij u komt lesgeven, dit alles zonder vast te zitten aan contractuele verplichtingen en de ketenbepaling. Een leerkracht die goed bevalt mag onbeperkt bij u komen lesgeven. Een leerkracht die vaker komt heeft weet van de cultuur van de school en sluit daar bij aan. Fijn voor de kinderen!

De leerkrachten van onderwijsbureau Semko zijn betrokken bij onderwijs. Wij ontwikkelen de leerkrachten niet omdat het moet maar omdat ze het willen. Elke leerkracht heeft een eigen coach en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Het onderwijs is altijd in beweging en ook invallers hebben het recht om mee te mogen gaan in het onderwijs van nu. Wij denken actief mee om de leerkrachten te begeleiding in hun loopbaan.

Onderwijsbureau Semko is aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU), wij staan geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) als gecertificeerde organisatie volgens NEN 4400 – 1. Wij garanderen dan ook kwaliteit en geen administratieve rompslomp.

Wij kunnen u helpen met kortdurende en langdurige inval. In ons bestand hebben wij ook Intern Begeleiders en directeuren. Zij komen graag met u kennis maken.

Wees efficiënt, mail/ bel onderwijsbureau Semko en we zoeken zo snel mogelijk contact met u. Klik hier voor het contactformulier. Of stuur een email naar info@semko.nl

Ben je leerkracht en wil je solliciteren: klik hier

Ben je intern begeleider en wil je solliciteren: klik hier


CRKBO_InstellingCRKBO registratie

Onderwijsbureau Semko is opgenomen in het register CRKBO. Deze toekenning is verkregen naar aanleiding van een audit, uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie (CPION).

Share